Ghivechi de legume

de robert_b in Mancaruri de legume, 8 Aug 2014 | 4606 vizualizari

 

O mancare de vara simpla si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe
  • o vanata mare
  • 2 ardei
  • 3 morcovi
  • 500 gr. rosii
  • sare
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghivechi de legume:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. Se spala, se decojesc si se taie cubulete vinetele. Apoi se toaca si ardeii tot cubulete. Morcovii se spala si se dau prin razatoare. Rosiile se dau si ele prin razatoare. Cand ceapa s-a calit se adauga vanata, ardeii, morcovii si sare. Se mai lasa cateva minute, apoi se adauga rosiile si se mai lasa zece minute!

Se serveste cu patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am adaugat si o mana de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghivechi de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci