Garnitura cartofi frantuzesti

de lavinia24 in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2011 | 108748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 100 gr smantana
  • 2 oua fierte
  • 100 gr cascaval
  • 2 felii sunca presata
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura cartofi frantuzesti:

Cartofii se fierb in coaja, se lasa sa se raceasca, se taie rondele si se asaza intr-un vas de yena uns cu putin unt. Peste stratul de cartofi se asaza un rand de oua fierte tare taiate rondele, un strat de sunca taiata felii, smantana si cascaval ras. Apoi se adauga inca un strat de cartofi, oua, sunca, smantana si cascaval ras si tot asa pana se termina cartofii. Deasupra trebuie sa fie un strat de smantana si cascaval.

Se pune la cuptor pentru 20-25 de minute, pana se rumenesc usor deasupra.

La final, se presara patrunjel proaspat taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ou ochi in paine