Fusilli in sos de dovleac copt

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 13 Apr 2016 | 3704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovleac copt
  • 1 ceapa tocata
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • 1/2 legatura salvie, tocata
  • 500 ml supa de pui
  • 250 grame naut conservat
  • 320 grame fusilli din faina integrala
  • 3 rosii
  • 4 fire ceapa verde
  • frunze de salata
  • 1/4 legatura menta proaspata
  • ulei
  • otet
  • 40 grame branza feta
  • 25 grame parmezan
  • 1/2 legatura patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli in sos de dovleac copt:

Se adauga dovleacul, ceapa, fenicului si salvia in vasul unui bleder si se transforma in pasta. Se adauga intr-o tigaia impreuna cu supa, nautul si apa in care a fost conservat, se acopera si se lasa sa fiarba, amestecand frecvent.

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se toaca rosiile, ceapa verde si menta si se amesteca cu frunzele de salata intr-un bol. Se stropeste cu otet, ulei si se presara branza feta peste. 

Se amesteca sosul de dovleac cu ajutorul unui blender vertical. Se adauga sare si piper si 20 grame de parmezan ras. Se amesteca. 

Se scurg pastele si se adauga peste sos, impreuna cu sare, piper si patrunjelul toct. Se serveste presarat cu parmezan ras si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli in sos de dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]