Fusilli cu ciuperci si sos de rosii

de Ela68 in Fusilli, 19 Dec 2012 | 8319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fusilli, 500 gr
  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 500 ml suc de rosii mai gros sau ketchup facut in casa
  • verdeturi a la provence
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ciuperci si sos de rosii:

Punem usturoiul presat cu cutitul intr-o tigaie in uleiul de masline incins si lasam putin sa se rumeneasca, dupa care il scoatem. Punem ceapa la calit si adaugam ciupercile taiate mai mare si le lasam pana se evapora apa. Adaugam sarea si piperul.

Apoi sucul de rosii si verdeturile provence.

Fierbem pastele "al dente", conform instrructiunilor de pe pachet, le lasam la scurs si le amestecam cu sosul.

Asezonam cu 2-3 frunzulite de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ciuperci si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]