Fursecuri vitraliu

de sabiradu in Prajituri, 15 Dec 2010 | 8421 vizualizari

 

Reteta este de la o prietena Happy ,o specialista in fursecuri

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt la temperatura camerei
  • 75 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 250 faina cernuta
  • 1 plic amoniac
  • dropsuri colorate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri vitraliu:

Incingem cuptorul la 170 g Celsius si pregatim tava cu hartie de copt avand grija ca tava si hartia din tava sa fie perfecte fara denivelari. 
Se freaca untul cu zahar spuma, se adauga oul (mixerul la viteza mica!) si la sfarsit faina. Se formeaza un aluat nelipicios si se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma rotunda de 5 cm se taie cerculete , iar cu o forma de aprox-2,5 cm se decupeaza un cerculet in interiorul celei mari. Eu am folosit niste forme micute pt Craciun

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri vitraliu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

MIUTA 1

11.03.2011, 19:41

La multi ani!

nadina73 1

11.03.2011, 20:55

la multi ani!

sabiradu 1

12.03.2011, 09:15

Va multumesc enorm de mult si va pup de muuuuulte ori pe fiecare in parte,am o mica party si sunt putin ocupata .Trebuie sa vin si cu retetele si papa ce o servim.Multumesc mult mult mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pachetele cu bezea si nuca