Fursecuri “trufe”

de gaby_duceag in Dulciuri, 16 Ian 2015 | 5958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciocolata neagra
  • 90 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 2 oua
  • 200 grame faina
  • 25 gr cacao
  • esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita praf copt
  • putina sare
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri “trufe”:

Untul cu ciocolata sa topesc pe baie de abur pana se obtine o compozitie omogena.

Se iau de pe foc si se adauga zaharul. Se amesteca pana la topire.

Se adauga apoi ouale, pe rand, mixand dupa fiecare si esenta.

Amestecati faina cu sarea si cacaua.

Adaugati-le peste amestecul de ciocolata si omogenizati.

Acoperiti vasul si-l dati la frigider pentru 2 ore. Eu l-am lasat peste noapte dar l-am scos la temperatura camerei cu o ora inainte de a pregati biscuitii.

Luati din compozitie aluat de dimensiunea unei nuci, modelati o bila si tavaliti-o prin zahar pudra. Pentru a se prinde cat mai mult zahar de bila de ciocolata luati in palma mult zahar pudra si modelati bila apasand-o usor cu tot cu zaharul pastrat in mana.Intelegeti cum, da? :)))

Asezati-le pe o tava in care ati pus hartie pentru copt, lasand  loc intre ele.

Introdu tava in cuptorul preincalzit si coace la 170 grade, 10-12 minute.

Vei fi tentat sa ii mai lasi, dar stapaneste-ti impulsul :))). Lasa-i la racit in tava deoarece sunt fragezi si destui de moi. Cand se racesc sunt perfecti.

Sa va fie de folos reteta :-*

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri “trufe”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dantes 1

17.01.2015, 09:56

Delicioase

mirela0911 1

18.01.2015, 10:26

Sunt delicioase!

Ina 1

01.02.2015, 15:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Glazura de cafea