Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac)

de ionela2682 in Dulciuri, 17 Iul 2011 | 11195 vizualizari

 

Alte fursecuri..sper ca nu v-ati plictisit de la atatea...!

 

INGREDIENTE

  • 250g margarina Unirea
  • 100 g zahar
  • 350 g faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • Crema
  • cioco duo-finetti
  • ciocolata +nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac):

-margarina se freaca spuma cu zaharul si zaharul vanilat

-adauga faina ,praful de copt si omogenizati

-se infoliaza aluatul si se da la rece pentru cat mai mult timp ,e bine de seara pana dimineata

-se formeaza suluri de aluat din care se vor taia cu ajutorul unui fir de ata .discuri de aluat

-se pun in tava si se piseaza cu furculita infainata

-se coc pana devin usor aurii

-se lasa sa se raceasca ,se lipesc cate doua cu crema tip finetti

-se scufunda putin prin ciocolata topita si nuca de cocos.

-se lasa sa se intareasca ciocolata ,dupa care se pot servi.

http://alice-albinutza.blogspot.com/2011/04/prajitura-gandac.html?showComment=1301660078696#c8893379852008727474

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]