Fursecuri inimioare

de Lau in Prajituri, 24 Feb 2012 | 7093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 250 g unt
  • 1 praf de copt
  • coaja de portocala
  • 250 g zahar
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri inimioare:

Untul se topeste si se lasa sa se raceasca.

Se bat ouale cu zaharul,un praf de sare,se adauga si restul de ingrediente si se amesteca bine,sa iasa un aluat elastic si nelipicios,

Se intinde o foaie si se decupeaza fursecurile,se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei(doar prima data),se dau la cuptor cca 10-15 min,sa fie putin rumenite,

Se pudreaza cu zahar sau simple

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri inimioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]