Fursecuri fragede cu ciocolata

de stefy_a in Dulciuri, 9 Noi 2016 | 2967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • (pentru circa 40 de fursecuri):
  • - 125 g unt la temperatura camerei
  • - 2 oua
  • -100 ml ulei
  • - 160 g zahar
  • - 1/2 plic praf de copt
  • - 16 linguri cu varf de faina
  • - 8 patratele de ciocolata amaruie
  • - un plic zahar vanilat
  • - o picatura de esenta de lamaie
  • - coaja de la o lamaie
Portii: 40
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu ciocolata:

- untul se mixeaza cu zaharul, esenta de lamaie si coaja de lamaie

- se adauga cate un ou, pe rand, mixand pana se incorporeaza primul ou, apoi se adauga si al doilea si se mixeaza bine

- se adauga apoi uleiul, zaharul vanilat, praful de copt si faina treptat si se mixeaza pana la omogenizare

- ciocolata se taie bucatele mici si se adauga la final, amestecand cu o lingura pana se incorporeaza in aluat

- se iau cu mana bucatele mici din compozitie, se fac bilute si apoi se aplatizeaza cu ajutorul palmelor

- fursecurile astfel formate, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul, in prealabil incins la 180 de grade, timp de 15 minute

- optional se pot pudra cu zahar pudra

- sunt foarte fragede, si vorba Elenei - daca scapati un fursec pe gresie se face praf! :) asa sunt de fragede...si buneeeeeee.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]