Fursecuri floricele

de ionela2682 in Dulciuri, 11 Mar 2010 | 7012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt moale
  • 250 g zahar pudra
  • 3 oua sau 5 galbenusuri
  • 350 g faina vanilie
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri floricele:

Se bate spuma untuldupa care se inglobeaza zaharulsi cele 3 oua, se adauga esenta de vanilie si zahar vanilat dar si faina si se amesteca bine.

Daca este cazul se mai adauga faina, trebuie sa iasa un aluat bun de spitat.

Se tine la rece cam 30 min dupa care se spiteaza iar in mijlocul fiecarei flori se pune cate o bucatica de rahat. Se coc in cuptorul incins pana capata o culoare aurie.

Cat sunt calde se trec prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri floricele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ionela2682 1

11.03.2010, 19:17

da ! poate asa vine mai repede primavara!

rivka 1

11.03.2010, 21:16

dragute astea sunt ceea ce eu numesc "bine de avut in poseta " haha ti se face foame/pofta mai scoti una mai rontai .

ionela2682 1

11.03.2010, 22:06

da dai dreptate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fine cu nuci