Fursecuri cu stafide

de La Ancuta in Dulciuri, 10 Ian 2011 | 7528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g unt
  • 75 g zahar
  • 100 g stafide
  • 25 g rahat sau fructe confiate
  • 1 ou batut
  • 2 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu stafide:

Amestecam faina cu fragul de copt si adaugam untul la temperatura camerei. Amestecam bine cu mana pana devine un aluat sfaramicios.

Adaugam zaharul, stafidele si rahatul taiat bucatele.

In final adaugam oul batut si laptele si amestecam pna se incorporeaza. Va rezulta un aluat lipicios.

Cu lingurita punem gramajoare in tava unsa cu putin unt, pastrand putina distanta intre ele. La copt vor creste putin. Nu trebuie data o forma anume fursecurilor. Cu cat vor fi mai ciufulite, cu atat vor arata mai bine dupa ce se coc.

Se coc in cuptorul incins la 180 de grade, 15-20 de minute.

Se scot din tava cat sunt calde si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

Eu fac de obicei doua portii :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu multă ciocolată