Fursecuri cu nuci si ciocolata

de Lavinia in Prajituri, 18 Noi 2012 | 7122 vizualizari

 

INGREDIENTE

Fursecuri

  • 350 g nuci macinate
  • 150 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 1 pliculet amoniac
  • faina cat cuprinde pentru un aluat nu foarte tare
  • 100 g unt

Umplutura:

  • gem/dulceata

Glazura:

  • 150 g ciocolata
  • 70 ml frisca lichida
  • bombonele colorate(optional)
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuci si ciocolata:

Mixam untul cu zaharul pudra ,ouale  ,amoniacul si 50 g faina.Lasam sa se odihneasca 1 ora.

Adaugam nucile si faina pentru un aluat nu foarte tare.

Intindeti cu sucitorul o foaie potrivit de subtire(0.5 cm) si taiati cu formele dorite fursecurile.

Dati la cuptor pana se auresc putin.

 

Cand sunt reci le umplem cu gem si le ornam cu glazura si bombonele.

TIPS-URI

1

Daca le tineti intr-o punga peste noapte vor fi foarte fragede

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuci si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cupcakes cu cafea