Fursecuri cu gem de prune ( de post)

de alilianaa in Dulciuri, 26 Feb 2015 | 9132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 180 g margarina
  • 400 g faina
  • 2 lingurite miere
  • coaja rasa de lamaie
  • un varf de lingurita de bircarbonat de sodiu alimentar
  • un praf de sare
  • 4-5 linguri apa minerala
  • zahar vanilat pudra
  • cateva lingurite de gem de prune
  • cateva visine din dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem de prune ( de post):

Intr-un bol amestecam faina, margarina,mierea, sarea si coaja de lamaie. Se framanta bine. Adaugam apa minerala, bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie. Va rezulta un aluat nelipicios, omogen. 

Din acest aluat portionam gramajoare in care formam mici adancituri, in care punem gem de prune si visine din dulceata si le asezam intr-o tava pe foaie de copt.

Dam la cuptor pentru cca 30 minute. Cand sunt gata, le pudram cu zahar vanilat. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem de prune ( de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri 1 - 2 - 3