Fursecuri cu gem

de ionela2682 in Dulciuri, 2 Iun 2011 | 4912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana zahar(
  • 1 cana ulei
  • 4 oua
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • arome -dupa gust
  • 3 cani faina
  • (se foloseste drept masura aceeasi cana)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

-ouale se mixeaza foarte bine cu zaharul si sarea dupa care in fir subtire adaugam uleiul,mixand in continuare

-adaugam faina ,praful de copt ,aromele (daca dorim )

-omogenizam compozitia

-formam fursecurile ,cu spitul sau cu ajutorul a doua linguri,facem o adancitura cu degetul impregnat de faina in mijlocul fiecarui fursec in care vom turna gemul

-coacem pana devin aurii


Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inimioare cu migdale si ciocolata