Fursecuri cu gem

de ala_oancea in Prajituri, 29 Iul 2009 | 10214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr faina
  • 200 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri cacao
  • gem
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

Se mixeaza untul cu zaharul, se adauga oul, apoi faina. Se imparte in doua si intr-o jumatate se adauga cacaoa. Se framanta bine, se invelesc in folie de plastic si se lasa pentru 30 de minute la frigider. Se intind apoi doua foi si se decupeaza formele. Se coc 15 minute, se lasa sa se racesca si apoi se ung cu gem si se lipesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ionix 1

16.12.2009, 22:29

exact aceeasi reteta am vazut-o la tv acum cateva zile... suuuuuuuuuuuper, pt ca n-o notasem...

Mitinita 1

19.12.2010, 12:48

parca vad ca o sa fac o caruta de prajituri de sarbatori!!!

Geanina87 1

22.03.2012, 08:44

Imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri alb-negru