Fursecuri cu faina de orz

de _Alina_ in Prajituri, 27 Sep 2012 | 6885 vizualizari

 

Fiindca trecusem la dieta :)) m-am apucat sa bat niste albusuri cu inlocuitor de zahar in ideea de a face bezea, dar bezeaua sa transformat in fursecuri :D pe care, ai mei copilasi le-au adorat :)

 

INGREDIENTE

  • - 3 oua
  • - 1 cana faina de orz
  • - 1 cana faina de grau
  • - 1/2 lgt praf de copt
  • - 2 linguri ulei din seminte de struguri
  • - 2 linguri cu varf de smantana
  • - 2 lgt inlocuitor zahar (obtinut din stevie)
  • - 1 lingura zahar brun
  • - 2 linguri pudra de roscove
  • - un pumn de merisor confiat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu faina de orz:

1. Batem albusurile  si galbenusurile cu inlocuitorul de zahar.

2. Adaugam uleiul, smantana si zaharu brun.

3. Incorporam faina de grau si cea de orz amestecate cu praful de copt.

4. In compozitie bagam si pudra de roscove.

5. Punem compozitia intr-un sprit si formam prajiturelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

6. Deasupra fiecarui fursec punem cate 1-2 fructe de merisor.

7. Dam la cuptor 15 min la 180 °C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu faina de orz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri vieneze