Fursecuri cu dulceata de visine si ciocolata

de Rocsi in Dulciuri, 15 Apr 2014 | 4681 vizualizari

 

Ceva dulce, de post, inainte de sarbatori ca sa aveti spor in toate :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr margarina la pachet
  • 100 gr zahar
  • 50 gr ciocolata amaruie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie
  • 1 lingurita coaja de lamaie pudra
  • 300 gr faina
  • dulceata de visine
  • zahar pentru pudrat
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu dulceata de visine si ciocolata:

Margarina o taiem cuburi intr-un bol, punem zaharul, ciocolata data pe razatoarea mica si le frecam bine pana se face o pasta.
Adaugam zaharul cu pastai de vanilie, praful de copt si coaja de lamaie pudra.
Faina o cernem si o incorporam treptat, pana obtinem un aluat nelipicios si usor de modelat.

Ungem o tava cu margarina si o tapetam cu hartie de copt.
Rupem bucatele din aluat, formam bile, in mijloc le apasam cu degetul facand o gaura si le asezam in tava.
Dupa ce le terminam pe toate de modelat punem dulceata de visine in gaura.
Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, cat sa se usuce putin fursecurile, cam 20 de minute.

Le scoatem cand sunt gata si le pudra cu zahar cat sunt fierbinti.
Dupa ce s-au racit le pastram intr-o caserola cu capac.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dulceata de visine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (44)

Rocsi 1

23.04.2014, 19:51

Bianca eu zic ca o sa iti placa

JulyCris 1

24.04.2014, 19:41

Rocsi 1

24.04.2014, 20:41

July

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]