Fursecuri cu cirese

de Lau in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 3117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 1 /2 plic praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 galbenusuri
  • 400 g faina
  • cirese
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu cirese:

Intr-un bol, mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam galbenusurile, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de copt, treptat faina cernuta si amestecam cu o spatula la inceput, dupa care vom framanta cu mana, pana ce rezulta o coca omogena.

Invelim in folie alimentara si dam la rece 1 ora. Scoatem coca si formam bilute care le vom trece prin zahar tos (optional) si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Cu capacul de la o sticla, formam gaurele in mijlocul fiecarei bilute, adaugam cate o cireasa si dam la cuptorul incalzit cca. 15 min, pana se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]