Fursecuri cu branza

de lia maria in Prajituri, 1 Aug 2011 | 5727 vizualizari

 

Foarte fragede si delicioase !

 

INGREDIENTE

  • 500g branza dulce de vaci
  • 400g margarina
  • 250g zahar praf
  • 700g faina
  • 4 galbenusuri
  • 2 plicuri praf de copt
  • Putina sare

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu branza:

 Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele de mai sus, apoi il lasam sa se odihneasca timp 1h.

Pornim cuptorul aragazului si ne pregatim formele (eu am folosit o tava, vezi foto), le ungem cu putina grasime si  umplem formele cam ¾, deoarece vor creste la copt. Le dam la cuptor pentru 25’. Procedam la fel si cu restul de  aluat.

Scoatem fursecurile pe un gratar si cand s-au racit le ornam cu glazura preferata sau le pudram cu zahar farin.

Eu am preparat o glazura din ciocolata cu lapte/unt  si deasupra am presarat fulgi de cocos, pentru un aspect mai placut.

 

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

branza dulce de vaci

2

margarina

3

faina

4

zahar

5

oua

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu glazura de portocale