Fundite delicioase cu lapte

de CameliaR in Paste, 11 Noi 2015 | 8251 vizualizari

 

Aceasta reteta este foarte delicioasa si poate fi servita dimineata la micul dejun sau seara daca ai pofta de ceva dulce dupa cina. Este foarte simplu de preparat si m-am gandit ca este perfecta pentru Saptamana Barbatilor care Gatesc.

 

INGREDIENTE

  • 200 g fundite
  • 1 litru de lapte
  • 3 linguri de zahar sau miere
  • 1 lingura esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite delicioase cu lapte:

Pentru inceput trebuie sa punem laptele la fiert impreuna cu cele 3 linguri de zahar si lingura de esenta de vanilie. Dupa ce a fiert laptele, punem funditele si dam la foc mic. Lasam la fiert aproximativ 10 minute. La final acoperim oala cu un capac, iar deasupra punem un prosop mai gros.In acest timp funditele se vor umfla Lasam aproximativ 20 de minute iar apoi servim. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce tip de paste doriti

2

Esenta de vanilie ii da un gust delicios.

3

Puteti sa puneti scortisoara sau coaja de lamaie rasa.

4

Puteti sa puneti mai mult sau mai putin zahar, depinde de cum doriti. Eu folosesc miere, dar de data asta nu am mai avut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite delicioase cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

CameliaR 1

11.11.2015, 21:45

Multumesc frumos pentru postarile voastre dragute.

Andra_Constantinescu 1

11.11.2015, 22:23

Cu funditele astea dragute mi-ai facut pofta!

CameliaR 1

11.11.2015, 22:45

Multumesc Andra Esti o scumpica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie