Fundite cu dulceata

de Laly in Prajituri, 8 Iul 2010 | 7113 vizualizari

 

Rapid si foarte delicios.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de foietaj
  • 1 borcan dulceata de fructe de padure
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu dulceata:

Se lasa aluatul sa se decongeleze in frigider.

Se intinde pe masa de lucru si se taie patratele potrivit de mari.

Se pune dulceata in mijlocul fiecarui patratel.

Se indoaie capetele in asa fel incat sa nu curga dulceata in tava.

Se pune hartie de copt intr-o tava de copt,apoi se pun funditele la distanta intre ele.

Se coc intai la foc iute,apoi la foc mic pana se rumenesc usor deasupra.

Se poate folosi orice dulceata avem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Laly 1

09.07.2010, 21:30

Silvioara ai pusa deoparte portia ta,deci te astept

Corinuta 1

09.07.2010, 21:44

Foarte simplu si rapid. O idee buna

Laly 1

09.07.2010, 21:45

Corina tot la fel de rapid se papa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]