Friptura de vita

de nilgun in Vita, 23 Aug 2013 | 5651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata carne de vita fiarta de aproximativ 600 gr.
  • radacina de patrunjel- vreo 5-6 bucati
  • 1 ceapa
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • ulei
  • sare piper
  • 1 bucata ardei iute uscat
  • 2 linguri miere
  • 3 cani de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita:

Carnea se fierbe intreaga, apoi sa taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. 

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Radacina de patrunjel se curata de coaja si se taie rondele. Se pune la calit in ulei impreuna cu usturoiul curatat si zdrobit. Apoi se pun si bucatile de carne, care au fost asezonate cu sare si piper. Se lasa sa se rumneasca. Se pun 2 linguri de  miere si se lasa la prajit in continuare.  Se iau 2 rosii, se curata de pielita, se taie cubulete mici si se pune peste carne. Ardeiul iute se toaca marunt si se pune in mancarica. 

Cand carnea este suficient de frageda inseamna ca e gata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita si fantana de cartofi umpluta cu ciuperci de padure