Friptura de purcel cu cartofi noi la cuptor

de madab in Porc, 3 Iul 2015 | 3460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de porc
  • 300g cartofi noi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • usturoi
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de purcel cu cartofi noi la cuptor:

Carnea se spala si se condimenteaza dupa gust Cu sare, piper, cimbru, patrunjel si usturoi pisat sau taiat cubulete.

Cartofii se curata de coaja si se condimenteaza Cu sare, piper, cimbru si patrunjel.

Se pun in tavi difetite cu putin ulei fiecare si se acopera cu folie de aluminiu.

Se dau la cuptorul preincalzit,  la 180 grade pana cartofii si carnea se inmoaie

Cand sunt moi se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca. 

Se pot servi cu salata de vara sau cu mujdei de usturoi. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de purcel cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc pe pat de ceapa