Friptura de pui cu morcovi copti

de Zamfira in Pui, 11 Iul 2012 | 3575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui (dezosate)
  • 5-6 morcovi
  • condimente pentru carne: sare, piper, curry, busuioc, maghiran
  • condimente pentru morcovi: oregano, sare
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu morcovi copti:

Condimentam carnea si morcovii, ii asezam intr-o tava (tapetata cu hartie pentru copt), stropim totul cu putin ulei de masline. Timp de coacere 50-60 minute.

Gustul si textura morcovilor copti seamana foarte mult cu ciupercile coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu morcovi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui exotica, in mamaliga