Friptura de porc la tava cu cartofi, ceapa verde si ardei copt

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 7 Mai 2010 | 8535 vizualizari

 

un deliciu

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc
  • 3-4 cartofi
  • cateva frunze de ceapa verde
  • un ardei copt ( de la congelator am avut eu)
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava cu cartofi, ceapa verde si ardei copt:

Spalam cartofii, ii taiem dupa preferinte si ii punem intr-un vas de yena, peste care vom pue carnea taiata bucati mici, ar peste ea ceapa si ardeiul, stopim cu ulei si pnem o cana de apa in care am dizolvat o lingurita de sare, condimentam cu piper si boia deasupra si dam la cuptor pt cca 1 ora.

Servim cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava cu cartofi, ceapa verde si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu sos de branza