Friptura de porc la cuptor cu legume

de vasy16 in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2016 | 3326 vizualizari

 

O reteta foarte simpla si usor de facut. E o reteta inventata de mine, pot spune ca arunc totul in tava si las cuptorul sa faca restul. Sper sa va placa si voua atat de mult cat i-a placut sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • jumatate kg de carne de porc
  • 2-3 prazi
  • cativa catei de usturoi
  • un ardei rosu
  • 1 brocoli
  • varza de bruxelle
  • un morcov
  • un pahar de vin alb
  • sare
  • rozmarin
  • piper boabe
  • ulei
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor cu legume:

Se taie carnea in 4 sau 6 felii subtiri (eu le cumpar gata taiate) tinand cont ca in cuptor o sa se micsoreze destul de mult.

Se curata si se spala bine toate legumele.

Se taie in bucati potrivite legumele.In loc de varza de Bruxelles se pot adauga cartofi.

Se adauga legumele si carnea intr-o tava. Se sareaza, se pun boabele de piper, rozmarinul, vinul, uleiul si apa peste carne si legume si se da la cuptor aproximativ o ora.

Depinde de cuptorul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]