Friptura de miel la cuptor cu oregano

de Rahela Velicu in Oaie, 9 Mai 2016 | 3508 vizualizari

 

O friptura de miel cu aroma greceasca de la oregano, foarte gustoasa. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/friptura-de-miel-la-cuptor/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • carne de miel
    • 4-5 cartofi
    • 1 capatana de usturoi
    • 5 linguri de pasta de tomate
    • 1 cana de apa
    • 30 ml ulei
    • sare
    • piper
    • oregano
    • marar verede
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel la cuptor cu oregano:

Mai inatai spalam bine carnea de miel si o punem la foc sa dea intr-un clocot.

Dupa ce a dat in clocot, mutam carnea intr-un vas de yena.  Curatam si taiem cartofii felii si ii punem in vasul de yena impreuna cu carnea. Facem un sos din pasta de tomate, apa, sare, piper si usturoiul tocat marunt si o turnam peste carnea de miel.

Adaugam si uleiul si presaram oregano uscat sa isi lase gustul. Dam friptura la cuptor pentru 50-60 de minute. Din cand in cand, mai intoarcem carnea de pe o parte pe cealalta.

Cand este gata, se adauga mararul tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti aduaga si usturoi verde daca aveti.

2

Puteti adauga si patrunjel verde alaturi de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor cu oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rahela Velicu 1

09.05.2016, 20:28

Aurelia 07_07 1

09.05.2016, 23:59

Tare buna!

Rahela Velicu 1

10.05.2016, 08:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu vin si usturoi