Friptura de miel

de MotanLaOale in Oaie, 6 Mai 2013 | 13979 vizualizari

 

Mie imi place gustul carnii de miel, asa ca fac friptura de miel fara sa tin carnea la marinada! A iesit foarte buna cu adevarat gust de miel!

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 1 legatura usturoi verde
  • 3 linguri ulei
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Pulpa de miel se curata si se spala bine.

Intr-o tava se pune uleiul si pulpa si se unge bine cu ulei.

Se presara vegeta, boia, piper si se pune un pahar cu apa stropind si pulpa.

Se introduce tava cu friptura de miel  in cuptor pentru 40-50 minute.

Din cand in cand se intoarce si se unge friptura de miel  cu sosul din tava.

Cand este facuta se pune si usturoiul taiat marunt si se mai introduce 5 minute la cuptor ungand cu sosul din tava.

Friptura de miel se scoate din cuptor, se lasa 5 minute si se mai unge cu sosul din tava si se poate servi.

Se poate servi cu garnitura sau fara.

Eu  prefer friptura de miel cu usturoi verde, sa-i simt gustul.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice parte a mielului, coaste, gat sau mushiulet, sunt la fel de bune pentru a iesi o friptura de miel delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]