Friptura de curcan la tava

de madi_marin in Curcan, 16 Mai 2010 | 26151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de curcan
  • 1 capatana de usturoi
  • condimente pentru carnea de curcan
  • ulei
  • 2 cani cu vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan la tava:

Aripile se curata, se spala si se taie in doua. Se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se dau la rece pana a doua zi.

Intr+o tava se pune ulei, se aseaza bucatile de carne si se adauga 2 cani cu apa . Se dau la cuptorul incins la foc potrivit . Se intorc din cand in cand si se mai adauga apa daca scade. La jumatatea prepararii se pun usturoiul taiat feliute si vinul . Se da tava din nou la cuptor pana ce carnita se rumeneste.

Se serveste friptura cu garnitura si salata la alegere. Noi am avut varza noua calita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan la cuptor cu garnitura de orez