Friptura de curcan la cuptor

de Zamfira in Curcan, 2 Dec 2012 | 7101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de curcan (dezosat)
  • ceapa rosie
  • o capatana usturoi
  • 2 rosii
  • ardei rosu kapia
  • ardei verde
  • curry
  • maghiran, busuioc, salvie, oregano
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan la cuptor:

Spalam si portionam pulpa de curcan, pregatim un amestec din condimente si lasam carnea la macerat o zi. Intr-o tava yena punem ulei de masline, asezam carnea si deasupra taiem ceapa, rosiile, ardeii si putina apa. Spre final punem usturoi tocat. Timp de coacere: 50-60 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]