Friptura de ceafa de porc la cuptor

de Steel79 in Porc, 17 Dec 2011 | 8141 vizualizari

 

Friptura de ceafa de porc la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc, 
  • 1 plic cimbru, 
  • piper negru macinat, 
  • 100g masline negre, 
  • 50 g secretul gustului, 
  • 150 ml vin rosu, 
  • 1 ardei gras rosu, 
  • 30 ml ulei, 
  • 100 g pasta de tomate.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de ceafa de porc la cuptor:

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se aseaza ceafa de porc.

Se aseaza in crestaturi masline si felii de ardei gras rosu.

Se prepara sosul din ulei, paharul de vin rosu, secretul gustului si pasta de tomate.

Se toarna peste friptura.

Vasul se introduce la cuptor timp de 1 ora la foc mediu.

Se serveste cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ceafa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (81)

Steel79 1

19.12.2011, 21:30

bineee!

diaconta 1

23.10.2012, 14:43

oare unde umbla Steel asta,ca mi-e dor de pantaloneii lui

Rahela Velicu 1

07.02.2016, 13:18

ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor