FOCACIA

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2009 | 8276 vizualizari

 

o pizza cu branza si cimbru...

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa,
  • 1 pliculet drojdie,
  • 2 ligurite zahar,
  • o jumatate lingurita sare,
  • 4 linguri ulei,
  • faina cat cuprinde
  • 500 -600 g branza sarata
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FOCACIA:

Se framanta coca, se intinde foaia (cu mana) imediat in tava unsa si tapetata cu faina si se lasa la dospit 1 ora. Dupa ce s-a dospit se pune deasupra un praf de sare, cimbru si branza rasa.

Se baga in cuptorul incins si se coace la foc mediu aproximativ 35 de minute.

TIPS-URI

1

Dupa ce intindeti coca in tava, o ungeti cu putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "FOCACIA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv spirale cu branza si masline