Ficatei imbatati cu vin

de Miha in Ficat, 12 Iul 2009 | 4976 vizualizari

 

Bun e vinul ghiurghiuliu...:)) Hac!

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficatei
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 rosie
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 pahar vin alb
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei imbatati cu vin:

Ficateii spalati si curatati de pielite ii punem intr-un vas termorezistent.

Ceapa o taiem rondele subtiri si presaram deasupra ficatului.

La fel procedam si cu rosia si usturoiul.

Condimentam cu sare si piper,adaugam uleiul si vinul.

Dam la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.

Se servesc cu cartofi prajiti si salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei imbatati cu vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu ficat