Ficat de rata in crusta crocanta

de Julie in Ficat, 28 Mai 2010 | 6829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati cu ficat de rata
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de rata in crusta crocanta:

Ouale se bat cu sare si piper si cu 2 linguri cu faina. Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine.

Trecem fiecare bucata de ficat prin faina apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Prajim in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Servim preparatul cald ,alaturi de  acrituri

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de rata in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui cu legume si garnitura de cartofi dulci