Festin la gratar

de lia maria in Mancaruri cu carne, 3 Sep 2010 | 5974 vizualizari

 

Ciupercile sunt prajite in buzunare, cartofii sunt si ei gata, un bol plin, a mai ramas carnea si micii… Aici este bucatar sef ; Teo, sotul meu si impreuna va invitam la masa.

 

INGREDIENTE

  •  1kg mici (la caserola gata formatati)
  • 1kg aripioare de pui (marinata)
  • 1kg ceafa de porc (marinata)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Festin la gratar:

Se incing carbunii se pune gratarul pe care-l ungem cu o bucata de slanina, asta ca sa nu se lipeasca carnea si insiram bucatile la rumenit.  Pe o parte si pe alta sa se patrunda bine, iar cand sunt gata prajite, le scoatem intr-un bol/oala si le tinem sub capac pana terminam cu toate de prajit. Intre timp prajim si cartofii.

Servim pe platou alaturi de ciuperci si cartofi.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Festin la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]