Felii de jambon cu usturoi verde, gatite la slow cooker

de Constelatialeu in Porc, 15 Apr 2022 | 6030 vizualizari

 

Am avut cumparat un jambon mai mare si l-am impartit in doua, o bucata am gatit-o intreaga, iar acum am feliat jambonul si l-am bagat in ''gura'' crock-pot-ului sa isi faca el treaba ca eu aveam alte treburi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg felii de jambon
  • amestec de condimente pentru carne de porc
  • 5 fire de usturoi verde
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • 1 ceasca cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de jambon cu usturoi verde, gatite la slow cooker:

Feliile de jambon le-am condimentat, am presarat sare si jumatate de cescuta cu ulei, le-am asezat intr-un castron, am invelit castronul cu folie alimentara si am bagat la frigider peste noapte .A doua zi am pus in fuctiune multicooker 5 in 1 5,6 l Crock Pot, am setat functia pentru prajire, am pus restul de ulei, am lasat sa se incinga si am prajit bucatile de jambon cate 5-6 min pe fiecare parte, apoi am adaugat apa si usturoiul tocat, am schimbat setarea gatire lenta pentru 6 ore, eu mi-am vazut de treaba mea iar ''cioroiul'' si-a facut treaba. Am servit cu piure si binenteles niste acrituri. Sa ne fie de bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de jambon cu usturoi verde, gatite la slow cooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cratita