Fasole scazuta cu carnati

de ionela2682 in Mancaruri cu carne, 13 Noi 2010 | 32748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe
  • ceapa verde sau uscata
  • bulion
  • sare si piper
  • cimbru ,foi de dafin
  • carnati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu carnati:

 

Cantitatile pentru aceasta reteta sunt ochiometrice ,dupa gustul fiecaruia

(pentru 500 g fasole:1 ceapa mare,2-300 g carnati proaspeti,3-4 lg bulion)

Fasolea se spala si se fierbe ,schimband la inceput apa de 3 ori,se tine pana se inmoaie,

-Separat se prajesc carnatii dupa care se adauga ceapa taiata ,se tine pana se inmoaie,se adauga bulionul si-l mai lasam asa cateva clocote

-adaugam fasolea si acoperim cu putina apa in care a fiert fasolea (cam 1 1/2 cana),saram ,piperam,adaugam foile de dafin si cimbrul

-lasam pana scade toata apa la final adaugam patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa in sos de rosii