Fasole pastai cu usturoi

de Betty96 in Mancaruri de post, 2 Iul 2013 | 7569 vizualizari

 

Mancare ca la Moldova ;-)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole pastai
  • 1 capa mare
  • 1 lg maggi
  • 1 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu usturoi:

Se caleste ceapa apoi se pune fasolea in oala si se caleste si aceasta un pic.Se pune delikatul si se pun 1-2 cani de apa.Se lasa sa fiarba in jur de 20 de minute apoi se adauga usturoiul pisat.Se amesteca din cand in cand ca sa nu sa prinda de fundul oaleişse acopera oala si se lasa pe foc pana cand fierbe fasolea si pana cand s-a inmuiat.

Se serveste cu usturoi pisat si cu mamaliguta.

Bon apetit!

TIPS-URI

1

La servire puteti completa cu smantana sau iaurt daca doriti sa taiati din gustul usturoiului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu usturoi si ceapa verde