Fasole pastai cu rosii si cimbru

de alilianaa in Mancaruri de post, 1 Aug 2013 | 6048 vizualizari

 

O,, calatorie" prin gradina mi-a adus un cos cu teci. Pe langa bucuria propriilor roade, ne bucuram si de sanatatea lor.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 7 rosii
  • pastai fasole pret 500 g ( un bol mai potrivit plin)
  • sare, piper, cimbru
  • ulei 100 ml
  • maghiran uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu rosii si cimbru:

Ceapa se curata, se spala, se toaca. 

Fasolea pastai se curata, se spala, se toaca. 

Rosiile se spala, se toaca cubulete. 

Intr-un vas se pune ulei la incins. Cand este gata, se pun cepele. Cand acestea se inmoaie putin se pun pastaile de fasole. Se amesteca. Cand pastaile au luat ulei se adauga apa. Se pune sare, piper. Cand fasolea este aproape gata adaugam rosiile. Le lasam la fiert bine. Adaugam cimbrul.  Cand au fiert suficient de bine, se opreste focul. 

Nu am lasat sa scada doarte mult pentru ca imi/ne place putin zemoasa aceasta mancare. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

cantitatea de fasole este egala cu cea de rosii..

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu rosii si cimbru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

- Andreea - 1

01.08.2013, 19:59

Tre bune mai ales cand sunt din propria gradina

alilianaa 1

01.08.2013, 23:04

Cris, Andreea

diaconta 1

02.08.2013, 14:52

si pastaile imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta