Fasole noua prajita cu kaizer

de iry-gabriela in Mancaruri de legume, 12 Iun 2012 | 11165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole noua (boghi de cei buni)
  • 200 gkaizer,
  • o ceapa,
  • un morcov,
  • 2 linguri de bulion,
  • o legatura de marar,
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole noua prajita cu kaizer:

Pentru inceput se spala fasolea si se pune la fiert in apa rece. Dupa ce a dat in clocot prima tura se arunca apa si se pune alta apa, lasand sa fiarba in continuare.

Separat se curata ceapa si se caleste in ulei peste care se adauga si morcovul care a fost curatat si el si spalat si dat pe razatoarea mica. Peste ceapa si morcov adaugam si kaizerul pe care il taiem cubulete mici si bulionul. Cand sunt toate calite le adaugam peste fasole, apoi potrivim de sare si piper si mai lasam sa fiarba pana scade zeama.   

La final adaugam mararul care trebuie spalat si taiat marunt. Se serveste cu mamaliga dar si cu muraturi de orice fel.  

Pofta buna!

TIPS-URI

1

mararul trebuie adaugat dupa ce s-a inchis focul, dupa care asezam capacul peste oala sa intre toata aroma fara a fierbe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole noua prajita cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (20)

Rocsi 1

13.06.2012, 11:15

place fasolica

cocolina 1

13.06.2012, 13:52

buna si delicioasa arata super de bine

iry-gabriela 1

13.06.2012, 21:33

ma bucur ca place si va pup pe toate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin cu broccoli, dovlecei si carnat