Fasole galbena la capac

de Julie in Mancaruri de post, 6 Iul 2010 | 9165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g  fasole galbena
  • o ceapa
  • un morcov
  • 2 catei de usturoi
  • sare, vegeta
  • patrunjel, marar
  • 2 rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena la capac:

Spalam fasolea,ii rupem coditele si o taiem in bucati mai mici sau o lasam intreaga. Tocam ceapa si o calim in 4 linguri ulei si 4 linguri apa,impreuna cu  morcovul ras, timp de 5-6 minute.

Adaugam fasolea, usturoiul taiat feliute  si amestecam usor. Turnam apa fierbinte cat sa acopere totul si punem capacul. Lasam sa fiarba la foc mic,aprox. 10 minute. Punem si rosiile taiate cuburi mici,mararul,potrivim gustul cu sare si  vegeta. Mai lasam 5 minute si oprim focul.

Servim mancarea calda cu patrunjel verde deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena la capac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Julie 1

07.07.2010, 09:24

Liana, vad ca in fiecare zona se numeste altfel fasolea...Oricum s-ar numi e la fel de buna...

Julie 1

07.07.2010, 09:26

Nadina,te astept!

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 22:24

ce bine arata................5 furcu...............imi place cum gatesti, pe gustul meu...........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi