Fasole galbena cu maioneza

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 5698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr fasole galbena(eu am avut in congelator)
  • 1fir de usturoi verde
  • marar verde
  • sare
  • piper alb
  • maioneza facuta in casa(galbenusuri,ulei si cateva picaturi de lamaie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu maioneza:

Fasolea galbena dupa cum v-am spus am avut-o la congelator,am lasat-o la dezghetat apoi am pus-o la fiert.

intre timp am facut maioneza dupa care am pus-o la frigider.

Cand fasolea a fost fiarta ,am scurs-o bine de apa si am lasat-o sa se raceasca.

Cand fasolea s-a racit am taiat-o marunt,la fel am procedat si cu usturoiul si mararul.

Am adaugat sare si maioneza si am amestecat.Cam atat se poate servi pe paine pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu dovlecei