Fasole facaluita

de irena in Mancaruri de post, 4 Mar 2012 | 3713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole fiarta si scursa,
  • 2 cepe medii,
  • 4 catei usturoi,
  • sare,piper,
  • cimbru,
  • 50 ml suc rosii,
  • 1/2 lingurita zahar,
  • 75 ml ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole facaluita:

Fasolea fiarta si scursa,se mixeaza,se adauga 25 ml ulei in fir subtire ca la maioneza,se adauga usturoiul tocat,sare,piper.

Separat in 50 ml ulei se caleste ceapa tocata,pana devine aurie,apoi adaug sucul de rosii,zaharul si o ramura de cimbru, si se mai tine pe foc pana cand sosul se ingroasa.

Se aseaza fasolea facaluita pe un platou si deasupra se toarna sosul de ceapa cu rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole facaluita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta