Fasole batuta

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Dec 2014 | 4785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole uscata
  • 5 catei usturoi
  • 3 cepe mari
  • o lingurita bulion
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se pune in apa de seara pana dimineata. Se pune la fiert (cel mai bine ar fi sa aveti o oala de presiune). Intre timp se pune ceapa taiata solzisori la calit intr-o cratita cu ulei de un deget. Se lasa pana devine aurie. Se adauga o lingurita bulion. Cand s-a fiert fasolea se strecoara de zeama, oprind o cana de lichid. Se paseaza fasolea, se adauga cateii de usturoi pisati, uleiul in care am calit ceapa si cana de lichid in care s-a fiert fasolea. Se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste cu ceapa prajita deasupra si nelipsitele muraturi.
Bon Appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]