Fasole batuta

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 27 Sep 2013 | 4708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe medii
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Lasam fasolea sa se inmoaie in apa rece, peste noapte.

Dupa ce s-a umflat, o spalam in cateva ape apoi o punem la fiert.

Dupa ce a dat in clocot, schimbam apa si o lasam iar sa dea intr-un clocot.

Cat timp fierbe fasolea curatam cepele, le spalam si le taiem marunt.

Cateii de usturoi ii curatam si ii pisam.

Punem ceapa si usturoiul la calit in uleiul incins.

Scurgem apoi apa de pe fasole si o pasam(noua nu ne place sa fie pasata prea fin).

Adaugam ceapa calita peste fasole, condimentam cu sare si piper dupa gust si amestecam.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]