Fasole "batuta"

de roxanabucataras in Mancaruri de post, 19 Noi 2011 | 4306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • 4 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole "batuta":

Aleg si spal bine fasolea. O pun la fiert, dupa ce clocoteste ii schimb apa. Cand incepe sa fiarba iar, adaug morcovul taiat in 4, ceapa intreaga, sare.

Dupa ce a fiert bine bobul de fasole, o scurg de zeama, scot legumele si o pisez bine. Pun ulei cate putin, amestecand. Adaug usturoiul pisat, amestec si este gata.

Se poate servi simpla sau cu ceapa prajita in putin ulei cu pasta de tomate.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole "batuta"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:36

e buuuuuunaaaa tare

oO_ acnA _Oo 1

31.10.2012, 23:45

e super buna

roxanabucataras 1

07.11.2012, 14:33

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta sau facaluita