Fasole batuta

de BarbatLaCratita in Mancaruri de post, 19 Noi 2010 | 12335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 kg fasole
  • 2 catei usturoi
  • 2 cepe
  • un pastarnac
  • un morcov
  • 200 g rosii
  • 200 ml ulei
  • o lingurita cimbru
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fierbem fasolea cu morcovul si pastarnacul in apa cu sare. Apoi le pasam si incorporam uleiul la fel ca si cum am face maioneza. Adaugam usturoiul pisat si sare dupa gust. Calim ceapa, adaugam rosiile si lasam la foc mediu 10 min. Apoi punem cimbrul si condimentele.
Punem sosul peste fasolea pasata si sunteti invitatele mele la cina :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (164)

BarbatLaCratita 1

19.12.2010, 22:06

Si senior poate fi interpretat gresit, pe unii ii poate duce cu gandul la batranete... Pana gasim ceva, merge si Senzational
Imi incep acum reabilitarea, pun o reteta

diaconta 1

20.12.2010, 08:48

In fata mea nu te-ai reabilitat,doar stii ca nu mananc peste Senzationalule,cu o reteta nu se face primavara

elena1988 1

27.03.2011, 17:56

arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole prajita