ESCALOP DE PORC CU CIPERCI

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 12 Mar 2010 | 8611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 5 lg faina
  • sare,piper
  • 3 lg pasta de tomate
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 ml vin rosu
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ESCALOP DE PORC CU CIPERCI:

Carnea se bate cu ciocanul de snitele,se sareaza,se pipereaza,se trece prin faina si se frige in ulei incins(intr-o cratita mai mare) unde s-a prajit inainte 3 catei de usturoi.Dupa ce s-a fript carnea punem in uleiul ramas ciupercile taiate si apoi punem vinul si o cana de apa.Lasam 10 min la foc potrivit apoi adaugam pasta de tomate si 3 linguri de faina amestecate cu apa(rantas).Cand punem rantasul amestecam incontinuu sa nu se faca cocoloase.Potrivim sosul de sare si gata.SERVIM CU PIURE DE CARTOFI.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "ESCALOP DE PORC CU CIPERCI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (6)

Rocsi 1

13.03.2010, 14:45

Pasiune pentru bucatarie 1

13.03.2010, 15:41

fetelor a fost foarte bun!prima data am mancat la un restaurant din sibiu si mi-a placut foarte mult.

adry88 1

07.07.2011, 11:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumeri