Empanadillas de atun

de vanilla in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2011 | 6892 vizualizari

 

adica pateuri cu ton :P :D

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 1/2 cana de rosii de rosii decojite fara seminte
  • 1/4 de pahar ulei de masline
  • 1 vf de cutit de bicarbonat
  • 200 gr ton in suc propriu
  • 1 ou
  • sare
  • ulei de masline pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadillas de atun:

se toarna faina intr-un bol, si se face un vulcan. Se toarna vinul, uleiul de masline, sarea si bicarbonatul, Se framanta bine si se formeaza o bila de aluat. Se lasa la dospit circa 30 min.

Pentru umblutura se amesteca tonul, cu rosii se oul, pana se face o pasta moale.

Se intinde aluatul si se decupeaza forme rotunde cu o cana sau un pahar. Se pune in mijloc cate o lingurita din umplutura, se impatura si se cresteaza marginile cu o furculita.

Se prajesc in ulei incins pana devin aurii! Se pot servii atat calde cat si reci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadillas de atun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

09.01.2011, 09:54

Excelente si par foarte fragede La favorite!!!

Adinuta 1

10.01.2011, 02:28

pffff, supeeer! imi place mult tonul, o favorizez si eu

Bya Ralu 1

22.08.2012, 20:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]