Eclere

de mihasara in Prajituri, 13 Mar 2013 | 10146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana ulei
  • 4 oua
  • 2 cani apa
  • 2 cani faina
  • 5 oua
  • sare
  • 500 ml lapte
  • 500 ml frisca lichida
  • 1 plic budinca vanilie
  • 100 g ciocolata
  • 50 g unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere:

Apa, uleiul si un strop de sare se pun la fiert. Cand clocotesc se adauga faina si se amesteca energic. Lasam sa ajunga la temperatura camerei si adaugam ouale, pe rand. Dupa fiecare ou, amestecam bine pana la omogenizare.

Punem compozitia intr-un posh si spritam intr-o tava, tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor deja incins la foc iute pentru inceput iar apoi al foc mic pana se rumenesc. Le lasam sa se raceasca si le taiem pe lung.

Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic si punem un strat generos in fiecare coaja. Peste budinca punem un strat de frisca batuta bine. Asezam capacele iar peste ele turnam ciocolata topita cu untul.

Dam la rece pana se intareste ciocolata si apoi servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme